• Xanter, de financieel planner
  • Xanter, de financieel planner
  • Xanter, de financieel planner

Peter Schut, directeur Octaaf Adviesgroep

"Zakelijk in de aanpak, persoonlijk in de benadering"

In 2006 heb ik Xavier ontmoet op een netwerkbijeenkomst. Toen ik 4 jaar geleden aandeelhouder kon worden van de Octaaf Adviesgroep, heb ik besloten dat ik beter ondersteund wilde worden bij mijn financiën.

 Zowel zakelijk als privé. De kwaliteit van dienstverlening, het prettige contact en de goede adviezen van Xantèr stel ik zeer op prijs.

Peter SchutKorte lijnen en heel persoonlijk, maar wel met de juiste zakelijkheid en aandacht voor kwaliteit.  Behalve voor mijn boekhouding en de jaarrekening, heb ik  in de loop der jaren dan ook al mijn zaken naar hen overgezet.

Ik beveel Xantèr dan ook aan bij mijn vrienden als een deskundige organisatie die aandacht heeft voor specifieke wensen ene bereid is de nek uit te steken om zaken tot op de bodem uit te zoeken.

Peter Schut, directeur Octaaf Adviesgroep 

 

Octaaf Adviesgroep
De Octaaf Groep is een kennisinstituut op het gebied van veiligheid en zelfredzaamheid. Ze helpt bedrijven en overheden door te werken aan de continuïteit van hun organisatie tijdens calamiteiten en crises in alle facetten. Van de bouw tot aan de nazorg in de nasleep van een incident.