Consultancy

Hypotheekverstrekkers, pensioenuitvoerders en verzekeraars zijn voorbeelden van organisaties die Xantèr kunnen inhuren voor interim werkzaamheden. Xavier Crince Le Roy heeft ruim 25 jaar ervaring in de financiële dienstverlening. Door zijn bedrijfskundige achtergrond en ervaring in projectmanagement, marketing, sales en business development is hij breed inzetbaar.

Naast zijn klantervaring en -gerichtheid geven zijn grote vakkennis en brede inzetbaarheid die extra toegevoegde waarde die opdrachtgevers zoeken om hun dienstverlening klantvriendelijker te maken, betere producten te ontwikkelen en de samenwerking met distributiepartners te versterken.

Xavier is hierdoor ook uitstekend inzetbaar als tijdelijke vervanging voor een manager, pensioenadviseur of een financieel planner.

Als consultant vindt Xavier het van groot belang niet voor u, maar met u samen te werken. Hij maakt zich snel bekend met uw werkprocedures en u zult in hem een collega herkennen die het prettig vindt om teamgericht te werken naar concrete resultaten. Xavier is als consultant flexibel en werkt met veel humor en enthousiasme met een proactieve houding aan veranderingen.