Aangifte Inkomstenbelasting 2011

Veel mensen zien er weer tegenop om zelf de aangifte inkomstenbelasting te doen. Wellicht dat u zich de vraag stelt of u wel maximaal voordeel haalt uit uw aangifte. Als u uw aangifte door Xantèr laat verzorgen, weet u zeker dat het tijdig en zorgvuldig gebeurt. Bovendien kunnen wij uw fiscale voordelen optimaliseren.

Belastingteruggave : Dan indienen vóór 1 april 2012
Indien u over het jaar 2011 een belastingteruggave verwacht, is het van belang om uw aangifte inkomstenbelasting 2011 vóór 1 april 2012 in te dienen. De belastingdienst garandeert dan dat u vóór 1 juli 2012 een voorlopige teruggave ontvangt.

Werkwijze
Wij hanteren de navolgende werkwijze:

  • Indien u vóór dinsdag 1 maart 2012 al uw gegevens aanlevert, verwerken wij uw aangifte vóór 1 april 2012. We kunnen dit garanderen als u de benodigde stukken compleet inlevert
  • Bij ontvangst van uw stukken vanaf 1 maart, komt u in de uitstelregeling. Dit kost EUR 35,00 inclusief BTW. De aangifte dient in dat geval uiterlijk 1 september 2012 te zijn ingediend. Nadat wij uw gegevens hebben ontvangen, informeren wij u in welke maand uw aangifte wordt verzorgd.
  • U ontvangt van ons ter goedkeuring het concept van de aangifte per email. Nadat u van ons per email heeft gemeld akkoord te gaan met de inhoud, dienen wij de aangifte electronisch in bij de Belastingdienst. U ontvangt per post een afschrift van de ingediende aangifte.

 

Onze kosten
Voor het verzorgen van een standaardaangifte voor particulieren rekenen wij EUR 245 inclusief btw per huishouden met twee volwassenen.
Voor een huishouden met 1 volwassene betaalt u EUR 195 inclusief btw.
Voor ondernemers en ondernemingen (ook een stamrecht bv) gelden afwijkende tarieven. Wij informeren u hier graag over.

De controle van de ontvangen aanslagen en een eventuele korte telefonische toelichting is hierbij inbegrepen.

Nadat wij van u opdracht hebben gekregen de aangifte te verzorgen, ontvangt u van ons een lijst met gegevens die wij nodig hebben om deze voor u correct te kunnen afhandelen.

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op.

Laat hier uw naam en telefoonnummer achter om teruggebeld te worden.