Aangifte Inkomstenbelasting 2012

Veel mensen zien er weer tegenop om zelf de aangifte inkomstenbelasting te doen. Wellicht dat u zich de vraag stelt of u wel maximaal voordeel behaalt uit uw aangifte. U kunt ervoor kiezen om Xantèr uw aangifte te laten verzorgen, u weet dan zeker dat dit tijdig en zorgvuldig gebeurt. Bovendien kunnen wij uw fiscale voordelen optimaliseren.

Belastingteruggave? Dan indienen vóór 1 april 2013

Indien u over het jaar 2012 een belastingteruggave verwacht, is het van belang om uw aangifte inkomstenbelasting 2012 vóór 1 april 2013 in te dienen. De belastingdienst garandeert dan dat u vóór 1 juli 2013 een voorlopige teruggave ontvangt.

Onze werkwijze

Wij hanteren de navolgende werkwijze:

  • Indien u vóór vrijdag 8 maart 2013 al uw gegevens aanlevert, verwerken wij uw aangifte voor vóór 1 april 2013. Wij kunnen dit alleen garanderen als u de benodigde stukken compleet aanlevert;
  • Bij ontvangst van uw vanaf 8 maart, komt u in de uitstelregeling. Dit kost € 35,00 inclusief BTW. De aangifte dient in dat geval uiterlijk 1 september 2013 te zijn ingediend. Nadat wij uw gegevens hebben ontvangen, informeren wij u in welke maand uw aangifte wordt verzorgd;
  • U ontvangt van ons ter goedkeuring het concept van de aangifte per e-mail. Pas nadat u ons per e-mail heeft gemeld akkoord te gaan met de inhoud, dienen wij uw aangifte elektronisch in bij de Belastingdienst. U ontvangt per post een afschrift van de ingediende aangifte.


Kosten

Voor het verzorgen van een standaardaangifte voor particulieren, brengen wij € 245 inclusief BTW in rekening. Deze prijs geldt voor een huishouden met twee volwassenen. Indien uw huishouden bestaat uit één volwassene, brengen wij € 195 inclusief BTW in rekening. Voor ondernemer en ondernemingen (ook een Stamrecht BV) gelden afwijkende tarieven. Wij informeren u hier graag over.

Uiteraard is een controle van de ontvangen aanslagen, alsmede een eventuele korte telefonische toelichting, bij dit tarief inbegrepen.

Tot slot

Nadat wij van u de opdracht hebben ontvangen om uw aangifte te verzorgen, ontvangt u van ons een checklist met de benodigde gegevens om uw aangifte correct te kunnen verzorgen.

Aarzelt u niet om contact met ons op te nemen wanneer er nog vragen zijn. Wij staan u graag te woord.

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op.

Laat hier uw naam en telefoonnummer achter om teruggebeld te worden.