Aangifte Inkomstenbelasting 2013: nieuwe aanpak!

Het is weer zover: De belastingaangifte moet weer worden ingediend. Wij hebben de afgelopen jaren gemerkt dat het voor mensen best lastig was om te beoordelen of alle stukken compleet waren. Daar hebben wij van geleerd. Om u nog beter en efficiënter te kunnen helpen, bieden we u onze nieuwe aanpak.


Nieuwe werkwijze

Wij bieden twee mogelijkheden:

  • Wij komen op afspraak bij u langs
    Wij controleren alle door u verzamelde stukken en beoordelen of het compleet is. Vervolgens stellen wij de aangifte meteen op en nemen het samen met u door. Daarna versturen we direct (elektronisch) de aangifte door naar de Belastingdienst met behulp van uw DigiD inloggegevens;
  • U stuurt ons de door u verzamelde stukken toe.
    Wanneer wij de stukken per post of per mail hebben ontvangen, stellen wij de aangifte op en sturen het ter controle naar u retour. Zodra wij uw akkoord hebben ontvangen, versturen wij het rechtstreeks door naar de Belastingdienst. Dit kunnen we doen op twee manieren. U machtigt ons om het naar de Belastingdienst te mogen versturen of u geeft ons uw DigiD inloggegevens. Wilt u weten hoe u ons kunt machtigen? Kijk dan even op https://www.digid.nl/machtigen.

 

Belastingteruggave? Dan indienen vóór 1 april 2014

Indien u over het jaar 2013 een belastingteruggave verwacht, is het van belang om uw aangifte inkomstenbelasting 2013 vóór 1 april 2014 in te dienen. De belastingdienst garandeert dan dat u vóór 1 juli 2014 een voorlopige teruggave ontvangt.


Kosten

Voor het verzorgen van een standaardaangifte voor particulieren, brengen wij € 245 inclusief BTW in rekening. Deze prijs geldt voor een huishouden met twee volwassenen.

Indien uw huishouden bestaat uit één volwassene, brengen wij € 195 inclusief BTW in rekening.

Voor ondernemer en ondernemingen (ook een Stamrecht BV) gelden afwijkende tarieven. Wij informeren u hier graag over. Uiteraard is een controle van de ontvangen aanslagen, alsmede een eventuele korte telefonische toelichting bij dit tarief inbegrepen.


Aanmelding

Indien u uw aangifte door ons wilt laten verzorgen, stuur ons dan even een mail. Wij nemen daarop contact met u op en bespreken met u de gewenste werkwijze.

Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

 

 

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op.

Laat hier uw naam en telefoonnummer achter om teruggebeld te worden.