Nu het moment voor omzetting beleggingsverzekering

Veel mensen hebben een woekerpolis, misschien u ook. Dit betekent dan ook dat u het beoogde kapitaal dat is afgesproken bij de start van de verzekering, meestal niet zult bereiken. Zeer waarschijnlijk bouwt u te weinig pensioen op of lost u te weinig hypotheek af voor een gezonde financiële situatie als u stopt met werken. Dat was niet uw doel en daar kunt u wat aan doen.

Wat is een woekerpolis? Een woekerpolis is een beleggingsverzekering waarbij de verzekeraar hoge kosten in rekening heeft gebracht. De hoogte van de kosten waren voor u als klant vaak niet goed zichtbaar. Door de kredietcrisis en daarmee samenhangende slechte resultaten op de beurs van de afgelopen jaren, drukken deze kosten behoorlijk op de waarde- ontwikkeling van uw beleggingsverzekering. Zeker als u naast een op te bouwen kapitaal ook nog een overlijdensrisicokapitaal hebt verzekerd.

Zeer waarschijnlijk bouwt u te weinig pensioen op of lost u te weinig  hypotheek af voor een gezonde financiële situatie als u stopt met werken. Dat was niet uw doel en daar kunt u wat aan doen.

Verzekeraars komen nu met een voorstel
Verzekeraars hebben zich gecommitteerd om u een passend voorstel te doen en u tegemoet te komen.

U hoeft hier niet op te wachten.

Want:

  • U zit gelukkig in géén geval vast aan uw huidige verzekeraar, in tegenstelling tot wat veel mensen vaak nog wel denken.
  • Sterker nog: overstappen kan u veel voordeel opleveren, zélfs als er afkoopkosten in rekening worden gebracht door uw huidige verzekeraar.
  • Voor veel mensen blijkt overstappen heel goed alternatief. 1% minder kosten levert al snel 30% méér eindkapitaal op.

Wanneer voor u van belang?
Als u een beleggingsverzekering heeft afgesloten voor uw pensioen, aflossing hypotheek of voor extra financiële reserve, dan kunnen wij u voorrekenen wat u tekort komt ten opzichte van uw oorspronkelijke doelstelling. Wij kunnen u direct adviseren hoe u dit  kunt oplossen. Van belang is natuurlijk ook of uw oorspronkelijke doelstelling nog actueel is. Anders gezegd, stel u heeft 10 jaar geleden een beleggingsverzekering afgesloten met een gewenst eindkapitaal van EUR 200.000. Het kan zijn dat u nu een lager eindkapitaal wenst omdat u genoeg andere middelen heeft. Of u heeft meer nodig omdat uw persoonlijke situatie is veranderd.

Uit de markt van aanbieders, nieuw en oud, helpen wij u een selectie te maken. Traditionele aanbieders hebben nu gunstige alternatieven maar ook een nieuwe aanbieder als Brand New Day kan voor u een goed alternatief zijn. Door product en advies los te koppelen, weet u dus zeker dat het advies
dat u krijgt ook echt onafhankelijk is. Samen zoeken we uit welke aanbieder voor uw persoonlijke situatie het meest aansluit op uw wensen en doelstellingen. Daarnaast kunnen wij u ondersteunen wanneer uw huidige verzekeraar u een compensatie aanbiedt.

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op.

Laat hier uw naam en telefoonnummer achter om teruggebeld te worden.