Periodiek onderhoud van uw financiële zaken

U laat uw auto jaarlijks onderhouden en de winterbanden zijn sinds september niet meer aan te slepen. Voor de veiligheid van het vervoer van uzelf en uw gezin bent u graag bereid te investeren.


De persoonlijke financiën krijgen vaak wat minder aandacht. Een jaarlijkse keuring is niet verplicht en er gaat geen lampje branden op uw dashboard als het belangrijk is om met uw financieel adviseur aan tafel te gaan. Bovendien is praten over geld voor veel mensen niet het meest interessante onderwerp.
Toch is dat jammer en merken wij dat veel van onze cliënten kansen laten liggen en bovendien risico´s niet goed afdekken.
Daarom zullen wij in 2012 een nieuwe vorm van dienstverlening introduceren. 

 

Het Xantèr service abonnement:

Voor een vast bedrag per maand houden wij uw financiële zaken up to date, staan wij klaar voor uw vragen en houden u regelmatig op de hoogte van ontwikkelingen die uw persoonlijke financiële zaken aangaan. Voor loondienstprofessionals kunnen wij ook de belastingaangifte verzorgen als onderdeel van dit abonnement.
De komende tijd zullen wij onze relaties nader gaan informeren. Wilt u zeker zijn van het feit dat u hiervan op de hoogte wordt gesteld, stuur dan een mail naar info@xanter.nl

 

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op.

Laat hier uw naam en telefoonnummer achter om teruggebeld te worden.