Schade? Even Xantèr bellen!

Wellicht wilt u er niet over nadenken, maar schade komt overkomt ons allemaal wel eens. Of u nu uw auto tegen een paaltje heeft geparkeerd of per ongelijk die klassieke vaas bij uw buren heeft omgestoten. Gelukkig zijn dergelijke risico’s te verzekeren, mits u de juiste verzekering heeft afgesloten…

Overzichtelijke pakketpolis voor uw verzekeringen
Sinds juli 2012 is Xantèr een samenwerkingsverband aangegaan met Acura Assuradeuren. In samenwerking met Acura hebben wij onze eigen pakketpolis voor particulieren kunnen ontwikkelen. Binnen dit pakket kunt u elk risico op schade verzekeren waar u als particulier tegen aan kunt lopen. Het pakket kenmerkt zich door een scherpe premie en uitstekende voorwaarden. Klik hier voor een overzicht.

Uitgebreide dekking standaard verzekerd
Voorwaarden zijn belangrijk op het moment dat er daadwerkelijk een schade heeft plaatsgevonden. Hierbij kunt u denken aan het eigen risico, maar ook zaken die zijn uitgesloten van dekking. Met onze verzekering voor uw woonhuis- en inboedelverzekeringen bent u verzekerd voor van alle buiten komende onheilen met een eigen risico van € 100 per jaar. Hierbij kunt u denken aan schade door hagel, storm en waterschade. Op deze manier komt u dus niet voor verassingen te staan.

Oplopende korting
Voor elke verzekering die u onderbrengt in ons pakket ontvangt u een pakketkorting. Afhankelijk van het aantal verzekeringen dat u bij ons onder brengt, kan deze korting oplopen tot maximaal 15% van de totale premie. Daarnaast betaalt u geen extra kosten wanneer u kiest voor maandbetaling.

Snelle schadeafhandeling
Ook in geval van schade staan wij voor u klaar. Met de Xantèr Pakketpolis voor Particulieren kunt u gebruik maken van de schadeafdeling van Acura. U weet dan heel snel waar u aan toe bent, krijgt advies over het herstel en als u recht heeft op een uitkering: snelle betaling.
U heeft hiermee één aanspraakpunt die alle zaken omtrent de schade voor u afhandelt. Hierbij kunt u denken aan het inventariseren van de schade, het inschakelen van een schade expert en de uiteindelijke schadevergoeding. U meldt de schade, wij doen de rest!

Probeer het uit: Vraag offerte aan
Uiteraard doen wij u graag een vrijblijvend (kosteloos) aanbod voor uw schadeverzekeringen. U kunt dit doen door een kopie van de polisbladen van uw schadeverzekeringen te mailen naar info@xanter.nl. Klik hier voor een overzicht welke gegevens wij van u nodig hebben om een offerte te kunnen uitbrengen. U ontvangt dan binnen drie werkdagen een offerte.

Wij zien uw offerteaanvraag graag tegemoet.

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op.

Laat hier uw naam en telefoonnummer achter om teruggebeld te worden.