Xantèr breidt dienstverlening uit op pensioenen

Xantèr breidt haar dienstverlening voor pensioenen verder uit. Hiervoor zijn wij een samenwerkingsverband aangegaan met Acura Assuradeuren en Mikk Pensioen Advies. Onder de naam Acura Services starten wij een gezamenlijke adviestak voor pensioenen, hypotheken en financiële planning.

Acura is een volmachtbedrijf dat voor tussenpersonen de schadeverzekeringportefeuilles administreert en in beheer houdt. Hiermee spelen wij onder andere in op de professionalisering van de pensioenmarkt en de wijzigende wetgeving.

Voor u als klant van Xantèr verandert er niets. Xantèr blijft particulieren en ondernemers adviseren over hun hypotheek, pensioenopbouw en financiële planning. Daarnaast blijven wij ook bedrijven adviseren over de pensioenregeling voor hun werknemers.

Samen met Michael Kemperman (Mikk Pensioen Advies) gaat Xantèr de advisering binnen de nieuwe adviestak verzorgen. Michael Kemperman heeft zijn jarenlange ervaring in het adviseren van collectieve pensioenregelingen opgebouwd bij Nationale Nederlanden. Hij gaat met name bedrijven adviseren over hun collectieve pensioenregeling.

Wij zijn er trots op uitgekozen te zijn als partner voor dit nieuwe concept. Xantèr is hierdoor in staat haar adviesrol verder uit te bouwen en te groeien. Bovendien kunnen wij ook onze ervaring en kennis inzetten in het verlenen van financieel advies en begeleiding bij echtscheiding voor de klanten van Acura. Door de samenwerking met Acura kan Xantèr haar klanten extra kennis en maatwerkoplossingen aanbieden voor schadeverzekeringen.

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op.

Laat hier uw naam en telefoonnummer achter om teruggebeld te worden.