Xantèr sluit zich aan bij pensioencollectief

Xantèr heeft zich sinds kort aangesloten bij Pensioen Advies Associatie Nederland (PAAN), een initiatief van de Akkermans & Partners Groep. De Akkermans & Partners groep is een van de grootste onafhankelijke pensioenspelers in de Nederlandse markt.

Pensioen Advies Associatie Nederland

PAAN is een landelijk netwerk van professionele pensioenadviseurs en pensioenadvieskantoren.

 

 Wat betekent dit voor u?

Top pensioendeskundigheid ‘om de hoek’. Door dit samenwerkingsverband zijn we in staat om onze pensioenactiviteiten verder uit te breiden en te verdiepen. Dit levert een aantal voordelen op:

  • Als kleine organisatie hebben wij toegang tot extra collega’s indien vervanging nodig is bij ziekte, vakantie of anderszins. Hierdoor zorgen wij voor continuïteit van onze dienstverlening.
  • Uitbreiding kennisgebied. Met deze samenwerking kunnen we gebruik maken van diverse specialismen binnen de pensioenadvisering. Zo kunnen we makkelijk met pensioenadvocaten schakelen indien bijvoorbeeld discussie ontstaat met een bedrijfstakpensioenfonds over een pensioenregeling voor het personeel. Door uitwisseling met collega’ s in de markt kunnen we van elkaar leren en daarmee de kwaliteit van onze pensioenadvisering en het beheer van contracten verder vergroten en bewaken. Onder meer zullen wij onze kennis waarborgen door het volgen van extra pensioenopleidingen, bovenop de wettelijke verplichting.
  • Door ons aan te sluiten bij PAAN profileert Xantér zich nog nadrukkelijker als de pensioenadviseur in de regio.


Wij verwachten u hiermee te kunnen ondersteunen met eigentijdse, toekomstgerichte adviezen. Deskundig én op maat.

 

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op.

Laat hier uw naam en telefoonnummer achter om teruggebeld te worden.