Voor particulieren

U wilt uw financiële zaken goed geregeld hebben. Daarom zoekt u een onafhankelijke financiële sparringpartner. Een partner die begrijpt waar uw prioriteiten liggen.

Bij Xantèr klopt u daarom aan zodra uw persoonlijke keuzes en veranderingen financiële consequenties kunnen hebben. De hypotheek voor de aankoop van de eerste of een andere woning, een nieuwe baan, eerder stoppen met werken of een erfenis zijn daar goede voorbeelden van. Misschien heeft u behoefte aan een persoonlijk financieel plan zodat u weet of uw financiële zaken goed geregeld zijn en welke aanpassingen u moet doen om uw financiële positie te verbeteren.

Wij geven u financieel inzicht

Xantèr brengt alle relevante aspecten logisch met elkaar in verband. We helpen u met het in kaart brengen van uw persoonlijke situatie. Daarnaast adviseren wij wat u het beste kunt doen om uw (financiële) wensen voor de toekomst te realiseren. Door onze ruime praktijkervaring begrijpen wij al snel wat u wilt.

Wat wij doen voor particulieren
Het kopen van een woning is voor veel mensen de belangrijkste financiele beslissing in hun leven. Persoonlijke en deskundige begeleiding is dan ook essentieel.
Een goed financieel plan zorgt ervoor dat uw financiele situatie en beslissingen zijn afgestemd op uw persoonlijke wensen en behoeften.
Dankzij de second opinion van Xantèr krijgt u inzicht in het pensioen voor uw werknemers en waar de verbeterpunten liggen.

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op.

Laat hier uw naam en telefoonnummer achter om teruggebeld te worden.