Voor werkgevers

Als werkgever wilt u uw werknemers een pensioenregeling kunnen aanbieden. Xantèr helpt u bij alle facetten van het opzetten van een gedegen en acceptabele pensioenregeling. Van advies tot het beheer: Xantèr is u optimaal van dienst.

De ervaren pensioenadviseurs van Xantèr adviseren over de opzet van een nieuwe pensioenregeling, maar zijn u ook van dienst bij een bestaand pensioencontract. Deze pensioencontracten nemen wij onder de loep en kunnen wij vervolgens aanpassen en verbeteren. Onze pensioenadviseurs brengen de financiële consequenties in beeld en vergelijken de diverse pensioenuitvoerders. Op die manier bent u altijd verzekerd van de beste en meest voordelige pensioenregeling.

Pensioenregeling via afspraken of naar eigen wens

Een pensioenregeling is een van de belangrijkste arbeidsvoorwaarden die u aan uw werknemers zult bieden. Deze pensioenregeling moet daarom niet alleen de allerbeste zijn, u heeft ook de beste dienstverlening nodig die zich hier op richt. Het is mogelijk dat er bestaande pensioenafspraken gelden via de cao of bedrijfstakpensioenfond. Zijn er geen bestaande afspraken? Dan kunt u de pensioenregeling naar eigen wens, binnen de geldende wettelijke kaders, invulling geven.

Advies voor u op maat

Xantèr adviseert u graag over een de meest geschikte pensioenregeling. Onze ervaren pensioenadviseurs leggen u uit welke regeling het beste bij uw bedrijf en uw werknemers past. Wij stemmen ons advies uiteraard af op de mogelijkheden van uw bedrijf, de wensen en de werkzaamheden. Daarnaast baseren wij het advies op de actuele wetgeving, onze gedegen kennis en onze jarenlange ervaring.

Xantèr zorgt voor een geschikte pensioenregeling en kan deze regeling ook voor u in beheer nemen. Hiermee nemen wij u alles uit handen zodat u zich kunt richten op uw bedrijf. Samen met u komt de pensioenregeling tot stand, die aansluit op alle wensen en mogelijkheden.

Wat wij doen voor werkgevers
Onze pensioenadviseurs adviseren welke pensioenregeling het beste bij uw bedrijf en bij uw werknemers past.
Als werkgever heeft u een aantal informatie­verplichtingen. Xantèr ondersteunt u bij pensioen­communicatie.
Dankzij de second opinion van Xantèr krijgt u inzicht in het pensioen voor uw werknemers en waar de verbeterpunten liggen.

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op.

Laat hier uw naam en telefoonnummer achter om teruggebeld te worden.