Over Xantèr

Xantèr is opgericht in 2000 als Finsens Planning Utrecht. Sinds 2005 draagt het kantoor de huidige naam en is toen voortgezet als zelfstandig financieel planningskantoor. Wij zijn gevestigd in een karakteristiek kantoor aan de Nachtegaalstaat in Utrecht. Veel van onze cliënten wonen en werken in Utrecht of omgeving zoals Bilthoven, De Bilt, Zeist en Bosch en Duin.

Met onze kennis en ervaring begeleiden wij onze cliënten in de diverse fases van hun financiële leven. Denk hierbij aan hypotheken voor woningen, adviezen over vermogensopbouw, verzekeringen, pensioenen en financiële zaken waarmee ondernemers te maken krijgen.

Dit werk doen we niet alleen. We werken nauw samen met banken en verzekeraars, notarissen, fiscalisten, accountants en makelaars. In de loop van jaren hebben we een uitgebreid en sterk netwerk opgebouwd zodat we altijd in staat zijn om u in contact te brengen met een specialist waarmee het ook persoonlijk klikt. Juist die persoonlijke aandacht is voor ons de belangrijkste voorwaarde voor een langdurige relatie.