Over ons

Over Xantèr

Xantèr is opgericht in 2000 als Finsens Planning Utrecht. Sinds 2005 draagt het kantoor de huidige naam en is toen voortgezet als zelfstandig financieel planningskantoor. Veel van onze cliënten wonen en werken in Utrecht of omstreken zoals Bilthoven, Woerden, De Bilt, Zeist en Bosch en Duin.

Vanuit onze expertise begeleiden wij bedrijven en particulieren op het gebied van financiële dienstverlening. Denk hierbij aan hypotheken voor woningen en adviezen over vermogensopbouw voor particulieren, maar ook aan projectmanagement en business development in de vorm van consultancy voor bedrijven.

Wij voeren ons werk nauw samen uit met banken en verzekeraars, notarissen, fiscalisten, accountants en makelaars. In de loop van jaren hebben we hiervoor een uitgebreid en sterk netwerk opgebouwd zodat we altijd in staat zijn om de juiste specialist in te kunnen schakelen.

Xavier Crince Le Roy

De directeur van Xantèr heet Xavier Crince Le Roy (1965) die na zijn studie Bedrijfskunde als management trainee is begonnen bij de ABN AMRO Bank. Na diverse functies in het kantorennet en op het hoofdkantoor van deze bank heeft hij de overstap gemaakt naar AMEV. Binnen AMEV was hij eind jaren negentig verantwoordelijk voor het project "Financiële Planning voor adviseurs".

Xavier werkte bij AMEV samen met Cees Baard, een van de grondleggers van financiële planning in Nederland. Door zijn gedrevenheid en de nieuwe manier van adviseren, vakinhoudelijk en gericht op de wensen en behoeften van de klant in plaats van product gedreven, besloot Xavier in het jaar 2000 als zelfstandig financieel planner te starten.

Voor Finsens Planning richtte hij het Utrechtse kantoor op, dat in 2005 verder is gegaan als zelfstandig bedrijf, onder de naam Xantèr, de financieel planner.

Binnen Xantèr richt Xavier zich op de consultancy voor bedrijven en de advisering voor DGA's en financieringen (hypotheken). Door zijn ruime ervaring lukt het hem de meest complexe zaken duidelijk uit te leggen en in onderhandelingen met banken en verzekeraars voor zijn cliënt het beste resultaat te halen.

Men zou Xavier het beste kunnen beschrijven als een uiterst gedreven en vakkundige professional die zich hard maakt voor de belangen van zijn cliënten. Het maakt hem daarbij niet uit of dit een groot bedrijf is waar hij zich als consultant op het snijvlak van marketing, sales en business development bevindt, of voor een particulier op zoek is naar een andere hypotheek.

In zijn vrije tijd is Xavier te vinden op de racefiets of op de tennisbaan. Daarnaast staat hij met veel plezier elke winter op de piste en kookt hij graag met zijn kookclub.