Over ons

Over Xantèr

Xantèr is in 2000 opgericht als onderdeel van Finsens Planning. Sinds 2005 is dit kantoor verzelfstandigd en kreeg het de huidige naam. Xantèr is vanaf dat moment een zelfstandig en onafhankelijk financieel planningskantoor geworden.

Vanuit onze expertise begeleiden wij ondernemers en particulieren met hun financiële vraagstukken. Denk hierbij aan hypotheken voor woningen, financieel advies bij scheiding en adviezen over pensioen- en vermogensopbouw, maar ook aan projectmanagement en business development in de vorm van consultancy voor bedrijven.

Wij voeren ons werk in nauwe samenwerking uit met banken en verzekeraars, notarissen, fiscalisten, advocaten, accountants en makelaars. In de loop van jaren hebben we hiervoor een omvangrijk en sterk netwerk opgebouwd zodat we altijd in staat zijn om tijdig de juiste specialist in te kunnen schakelen.

Xavier Crince Le Roy

Onze directeur Xavier Crince Le Roy (1965) is na zijn studie Bedrijfskunde zijn carrière als management trainee begonnen bij de ABN AMRO Bank. Na diverse functies binnen deze bank te hebben bekleed, heeft hij de overstap gemaakt naar AMEV, nu a.s.r.. Binnen AMEV was hij eind jaren negentig onder andere verantwoordelijk voor het project "Financiële Planning voor adviseurs".

Xavier werkte bij AMEV samen met Cees Baard, een van de grondleggers van financiële planning in Nederland. Door zijn gedrevenheid om op een andere manier gericht op het onafhankelijk de wensen en behoeften van de klant te willen adviseren, besloot Xavier in het jaar 2000 als zelfstandig financieel planner te starten.

Binnen Xantèr richt Xavier zich voornamelijk op het adviseren van woninghypotheken, financieel advies bij scheiding en het maken van een financieel plan. Men zou Xavier hierin kunnen beschrijven als een zeer gedreven en vakkundige professional die zich hard maakt voor de belangen van zijn cliënten.

In zijn vrije tijd is Xavier te vinden op de racefiets of in de sportschool. Daarnaast staat hij in de winter met veel plezier op de piste en kookt hij graag met zijn kookclub.