Referenties

Chantal Remery

Xavier heeft mij dit jaar (voor de 2e keer) geholpen bij het afsluiten van een hypotheek. Hij geeft heldere informatie, neemt de tijd om verschillende opties door te spreken, denkt goed mee en reageert snel op vragen. Het hele proces is erg soepel verlopen. Ik ben zeer tevreden en kan zijn dienstverlening dan ook van harte aanbevelen.

Frank Schneider

Ik ken Xavier al jaren, heb mijn eerste hypotheek in 2005 via hem afgesloten. Hij luistert goed naar wat je als klant wil, en geeft daarbinnen aan wat de mogelijkheden zijn. Hij presenteert de opties in een heldere vorm, en neemt de tijd voor uitleg, zelfs meer dan één keer, indien het niet meteen duidelijk is.

Xavier houdt toezicht op het hele traject, van het moment dat je bij hem binnenstapt totdat de bank de (nieuwe) hypotheek activeert. Hij houdt een oogje in het zeil gedurende het hele traject, heel erg geruststellend. Ik ben zeer tevreden met zijn service, en zal er in de toekomst, mocht het nodig zijn, weer gebruik van maken.

Ook heeft hij door zijn jarenlange ervaring de nodige contacten opgebouwd. Zo zocht ik een taxateur en een notaris; beide heeft hij mij geadviseerd, en ook over hun service ben ik zeer te spreken.

Ik kan hem ten zeerste aanbevelen, mochten jullie van plan zijn je op de woningmarkt te begeven.

Titus Schurink
CFO, HPE Growth Capital

In mijn hoedanigheid als CFO van een investeringsmaatschappij, ervaar ik de zakelijke samenwerking met Xavier Crince Le Roy als zeer professioneel en prettig. Xavier is een adviseur die niet alleen vakkundig werk levert maar ook met een cliënt meedenkt en oplossingen aandraagt.

Arjan Petten
Commercial Director, Campina Milk Powder

Met Xavier onze hypotheek voor een nieuwe woning opgesteld. Was prettig samenwerken.

Eerste oriënterend gesprek zonder verplichtingen, maar wel al met nuttige tips. Aansluitend een traject met persoonlijke aanpak, heldere informatie en een hypotheek waar wij uiteindelijk zeer tevreden mee zijn.

Coen van Esser

Xavier behartigt al ruim 12 jaar onze financiële belangen zoals de hypotheken van onze nieuwe woningen in 2005 en 2016.

Een slimme en prettige persoon die op zeer deskundige manier persoonlijk advies geeft. Gericht op het grote financiële plaatje met oog voor belangrijke details. Met humor en met veel geduld kan hij op eenvoudige wijze complexe thema’s uitleggen.

Herman Hof

Xavier heeft ons uitstekend geholpen bij het vraagstuk of en hoeveel eerder wij verantwoord konden stoppen met werken. Xavier's advies was begrijpelijk, concreet en met cijfers onderbouwd. Daarnaast werden de uitkomsten en conclusies op duidelijk wijze gepresenteerd en toegelicht. We zijn zeer tevreden en bevelen Xavier van harte aan!

Michiel de Vor

Xavier heeft ons inmiddels meermaals geholpen met hypotheekadviezen en financiële planning. Tijdens deze trajecten heb ik Xavier ervaren als prettig om mee samen te werken. Hij denkt graag mee, stelt de juiste vragen en komt met de juiste voorstellen welke het beste passen bij de situatie. Heel fijn is dat dat iemand de tijd voor je neemt en daarin ook duidelijk aangeeft wat geen goede keuzes zijn.

Een aanbeveling voor Xavier zijn diensten en expertise is daarom zeker op zijn plaats!

Henk van den Bogaart

Xavier adviseert mij al vele jaren op het gebied van financiele planning, belasting, verzekeringen en pensioen.

Na de aanvraag voor de hypotheek voor de grote verbouwing van mijn woning is geleidelijk zijn advisering uitgebreid met verzekeringen, pensioenen en financiele planning.

De laatste jaren zijn er verschillende momenten geweest waarbij Xavier met raad en daad geholpen heeft de juiste keuzes te maken.

De aankoop van mijn nieuwe woning is door Xanter weer goed begeleid en hierin speelt opnieuw zijn brede achtergrond in financiele planning een belangrijke rol.

Astrid (A.A.M.M.) Booij-Liewers
Directeur Movimento

Xavier is een relatie waarmee we al jaren zaken doen (circa 15 jaar). Zowel vanuit ons bedrijf Movimento, alsook ik als partner in mijn holding.

Voor ons bedrijf regelt Xavier alle verzekeringen en pensioenen. Hij is hierin deskundig, en zeer ondersteunend. Naar het management, maar ook naar de individuele medewerker(s), die uitleg wil voor zijn of haar privé situatie. Hij kan dan voor hun taaie stof goed helder maken.

Voor mijn zakelijke holding en in privé is hij ook actief. Hij beheert al mijn verzekeringen en pensioen in eigen beheer, en doet dit grondig en zorgvuldig. Elk jaar evalueren we mijn persoonlijke portefeuille/situatie en adviseert hij mij, hetgeen tot dusverre altijd gunstig is uitgevallen.

Ook in privé wordt hij ondertussen door mij ingezet. Op haast amicale wijze, doch altijd deskundig en professioneel, neemt hij de tijd en ruimte om ons te adviseren. Zijn bijzondere vaardigheid, om echt naar iemand te luisteren, en te achterhalen vanuit welke belang of perspectief er iets geregeld moet worden, is zijn kracht. Ik percipieer Xavier als zeer ter zake deskundig, en als prettig in de omgang; ik leg er makkelijk mijn kwetsbaarheid bloot en mijn onzekerheden. Hij gaat hier goed mee om.

Ook als hij heel druk is, lost hij het soepel op.