Referenties

Titus Schurink, CFO, HPE Growth Capital
In mijn hoedanigheid als CFO van een investeringsmaatschappij, ervaar ik de zakelijke samenwerking met Xavier Crince Le Roy als zeer professioneel en prettig. Xavier is een adviseur die niet alleen vakkundig werk levert maar ook met een cliënt meedenkt en oplossingen aandraagt.
Arjan Petten, Commercial Director, Campina Milk Powder
Met Xavier onze hypotheek voor een nieuwe woning opgesteld. Was prettig samenwerken. Eerste oriënterend gesprek zonder verplichtingen, maar wel al met nuttige tips. Aansluitend een traject met persoonlijke aanpak, heldere informatie en een hypotheek waar wij uiteindelijk zeer tevreden mee zijn.
Astrid (A.A.M.M.) Booij-Liewers, directeur Movimento
Xavier is een relatie waarmee we al jaren zaken doen (circa 15 jaar). Zowel vanuit ons bedrijf Movimento, alsook ik als partner in mijn holding.

Voor ons bedrijf regelt Xavier alle verzekeringen en pensioenen. Hij is hierin deskundig, en zeer ondersteunend. Naar het management, maar ook naar de individuele medewerker(s), die uitleg wil voor zijn of haar privé situatie. Hij kan dan voor hun taaie stof goed helder maken.

Voor mijn zakelijke holding en in privé is hij ook actief. Hij beheert al mijn verzekeringen en pensioen in eigen beheer, en doet dit grondig en zorgvuldig. Elk jaar evalueren we mijn persoonlijke portefeuille/situatie en adviseert hij mij, hetgeen tot dusverre altijd gunstig is uitgevallen.

Ook in privé wordt hij ondertussen door mij ingezet. Op haast amicale wijze, doch altijd deskundig en professioneel, neemt hij de tijd en ruimte om ons te adviseren. Zijn bijzondere vaardigheid, om echt naar iemand te luisteren, en te achterhalen vanuit welke belang of perspectief er iets geregeld moet worden, is zijn kracht. Ik percipieer Xavier als zeer ter zake deskundig, en als prettig in de omgang; ik leg er makkelijk mijn kwetsbaarheid bloot en mijn onzekerheden. Hij gaat hier goed mee om.

Ook als hij heel druk is, lost hij het soepel op.
Coen van Esser
Xavier behartigt al ruim 12 jaar onze financiële belangen zoals de hypotheken van onze nieuwe woningen in 2005 en 2016. Een slimme en prettige persoon die op zeer deskundige manier persoonlijk advies geeft. Gericht op het grote financiële plaatje met oog voor belangrijke details. Met humor en met veel geduld kan hij op eenvoudige wijze complexe thema’s uitleggen.
Henk van den Bogaart
Xavier adviseert mij al vele jaren op het gebied van financiele planning, belasting, verzekeringen en pensioen. Na de aanvraag voor de hypotheek voor de grote verbouwing van mijn woning is geleidelijk zijn advisering uitgebreid met verzekeringen, pensioenen en financiele planning.

De laatste jaren zijn er verschillende momenten geweest waarbij Xavier met raad en daad geholpen heeft de juiste keuzes te maken. De aankoop van mijn nieuwe woning is door Xanter weer goed begeleid en hierin speelt opnieuw zijn brede achtergrond in financiele planning een belangrijke rol.