home.jpg

Xantèr adviseert bedrijven over de pensioenregeling voor het personeel en de daarbij behorende communicatie. Wij adviseren directeur-grootaandeelhouders en ondernemers over de pensioenopbouw en leveren desgewenst een second opinion over het advies van andere adviseurs.

 

Op basis van uw persoonlijke wensen en doelstellingen analyseren en adviseren wij in welke mate deze realiseerbaar zijn. De invloed van bepaalde gebeurtenissen (bv. ontslag, pensioen of minder gaan werken) op het netto besteedbaar inkomen en uw vermogenspositie nemen we daarin natuurlijk mee. De planner stelt voor u een persoonlijk toekomstplan op, waarbij u ook nog eens een duidelijk beeld krijgt van uw huidige financiële positie.

 

Hypotheekverstrekkers, pensioenuitvoerders en verzekeraars kunnen Xantèr inhuren voor interim werkzaamheden. Xavier Crince Le Roy heeft ruim 25 jaar ervaring in de financiële dienstverlening. Door zijn bedrijfskundige achtergrond en ervaring in projectmanagement, marketing, business development en sales is hij breed inzetbaar. Ook is Xavier inzetbaar voor tijdelijke vervanging als manager, pensioenadviseur of financieel planner.

Welkom bij Xantèr

Ons kantoor is gespecialiseerd in de advisering van werkgevers, particulieren en ondernemers inzake pensioenadvies, financiële planning en hypotheekadvies. Wij zijn uw sparringpartner die u in onafhankelijke en deskundige adviezen voorziet. Een adviseur die in staat is om complexe zaken helder uit te leggen.

Daarnaast kunnen bedrijven Xantèr inhuren voor interim werkzaamheden voor marketing, sales, business development en (project-)management.

Hoewel deze website u van veel informatie kan voorzien, is het altijd nog beter om eens geheel vrijblijvend persoonlijk kennis te maken.

Wij nodigen u daarom graag uit voor een gesprek!

Referenties

Arjan Petten, Commercial Director, Campina Milk Powder

“Met Xavier onze hypotheek voor een nieuwe woning opgesteld. Was prettig samenwerken. Eerste oriënterend gesprek zonder verplichtingen, maar wel al met nuttige tips. Aansluitend een traject met persoonlijke aanpak, heldere informatie en een hypotheek waar wij uiteindelijk zeer tevreden mee zijn.”